Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Ivankov
|
Добавлено: 18 Apr 2016, Mon, 14:41 Заголовок сообщения: |
|
|
Палякі малайцы - з аднаго боку і добрыя кошты, сапраўдныя зніжкі(а не тое што у нас - 3-5% гэта зніжка), з іншага боку у іх мне падабаецца:
1. як яны забаранілі паленне - я сам палю, але лічу што штраф у 200 злотых(больш за 1 млн ) - нармалёвая з'ява для тых, хто паліць дзе жадае
2. сістэма грамадскага транспарту - заўжды можна набыць квіткі, замовіць іх праз інтэрнэт - а іх аўтобусы, з вайфаем і кандыцыянерам - проста шыкоўная рэч!
але не, калі у Беларусі звычайны чыноўнік ездзіць на лексусе з кандыцыянерам, навошта стваіць яшчэ адзін кандыцыянер ў грамадскі транспарт.
з аднаго боку крыўдна - з другога, больш разумны падыход чым у Прыбалтыкі ў адносінах з ЕЗ |
|
Вернуться к началу |
|
 |
КИНДУС

|
Добавлено: 18 Apr 2016, Mon, 15:05 Заголовок сообщения: |
|
|
Добрый Фей писал(а): | Непременно съезжу куда-нибудь "на закупы" и прикуплю что-нибудь недорогое в целях спекуляции и извлечения нетрудового дохода. |
Тогда заодно попробуй вот это
 |
|
Вернуться к началу |
|
 |
КИНДУС

|
Добавлено: 18 Apr 2016, Mon, 15:21 Заголовок сообщения: |
|
|
Ivankov, дзякуй за дадаткi.
Я i сам змагар з паленнем, падтрымлiваю i штрафы, i павышэнне кошту, i што заўгодна.
Не толькi ў квiтках на транспарт справа ды ў кандыцыянерах. Вы паглядзiце на арганiзацыю руху. Нiякiх лежачых палiцэйскiх, пераходы для пешаходаў толькi на перакрыжаваннях, выдзеленая паласа для левага павароту, нiхто нiдзе не паркуецца ўздоўж праезнай часткi так, што адна паласа для руху атрымлiваецца зусiм не для руху... Можна працягнуць. Адное мне не спадабалася, што зялёны лiхтар светлафора без мiргацення змяняецца на чырвоны.
А так да - на чым чыноўнiкi перасоўваюцца, там кандыцыянеры i стаяць. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Владислав Ф.

|
Добавлено: 18 Apr 2016, Mon, 16:34 Заголовок сообщения: |
|
|
КИНДУС писал(а): | Тогда заодно попробуй вот это |
Я завязал. Навсегда.
Ivankov писал(а): | сістэма грамадскага транспарту - заўжды можна набыць квіткі, замовіць іх праз інтэрнэт - а іх аўтобусы, з вайфаем і кандыцыянерам - проста шыкоўная рэч! |
Там билет в четыре раза дороже стоит. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
КИНДУС

|
Добавлено: 18 Apr 2016, Mon, 17:03 Заголовок сообщения: |
|
|
Добрый Фей писал(а): | Я завязал. Навсегда. |
Да ладно! Я огорчён, если это правда. Правда.
Добрый Фей писал(а): | Там билет в четыре раза дороже стоит. |
Так там и зарплата и пенсия в четыре раза больше. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
|
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете вкладывать файлы Вы можете скачивать файлы
|
|