Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
ЗУК

|
|
Вернуться к началу |
|
 |
Лёха

|
Добавлено: 30 May 2023, Tue, 16:44 Заголовок сообщения: |
|
|
Нейкая распіска.
Я, ніжэй падпісаны, Аляксандр, сын А.... (Алаізія?) Шырк(ун), ... вёскі Муран.., гміны С.., павету Драгічынскага (?)...
Цікава, што штаты ўзгадваюцца. А так са сканаў цяжка чытаць рукапісны польскі тэкст(( Мо, каму з палякаў даць паглядзець? |
|
Вернуться к началу |
|
 |
ЗУК

|
Добавлено: 30 May 2023, Tue, 16:51 Заголовок сообщения: |
|
|
Лёха писал(а): | Нейкая распіска.
Я, ніжэй падпісаны, Аляксандр, сын А.... (Алаізія?) Шырк(ун), ... вёскі Муран.., гміны С.., павету Драгічынскага (?)...
Цікава, што штаты ўзгадваюцца. А так са сканаў цяжка чытаць рукапісны польскі тэкст(( Мо, каму з палякаў даць паглядзець? |
Я таксама лічу, што гэта распіска. Штаты узгадваюцца хучэй за ўсё таму што пазыка была у далярах ЗША. Самой лічбы не бачна, але ж ёсць у дужках слова "sto" |
|
Вернуться к началу |
|
 |
ЗУК

|
|
Вернуться к началу |
|
 |
RWD
|
Добавлено: 30 May 2023, Tue, 21:18 Заголовок сообщения: |
|
|
Лёха писал(а): | Нейкая распіска.
Я бы сказаў, што там напісана: вёска Мурава (Murawa) гміны Сухопаль (Suchopol) павету Пружанскага (prużańskim). |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Лёха

|
Добавлено: 31 May 2023, Wed, 15:40 Заголовок сообщения: |
|
|
RWD писал(а): | павету Пружанскага (prużańskim). |
Хутчэй так, там загалоўная літара цяжка выпісана, нешта сярэдняе між P і D. Па логіцы Пушча та на тэрыторыі Пружанскага павету стаіць. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
|
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете вкладывать файлы Вы можете скачивать файлы
|
|