Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Лёха

|
Добавлено: 12 Oct 2015, Mon, 17:17 Заголовок сообщения: Чыста адметнасці: Віцебскі нефармат |
|
|
Па просьбах tam_erm звяртаю ўвагу на адну з праблемаў слаўнага гораду Віцебску.
Ёсць у Віцебску адно выбітнейшае месца, якое па паулярнасці можа паспрачацца нават з летнім амфітэатрам - гэта Кіраўскі мост. Нездарма ж з усяго Віцебску менавіта яго выяву размясцілі на купюры ў 0,5 еўра. Месца сапраўды адметнае, бо злучае вакзал з цэнтрам, а яшчэ з яго робяцца неблагія здымкі гораду.
Лёс склаўся так, што я недзе раз на месяц наведваю Віцебск. І я заўважыў, што на мосце даволі часта з'яўляюцца, даруйце, конскія какахі!
Прычым гэта не адзінкавы выпадак, ніжэй некалькі фатаздымкаў з разбежкай у колькі месяцаў (выбачайце за якасць, рабіліся на тэлефон мезазойскае эры, бо вымаць фотаагрэгат дзеля конскіх какахаў было влом)
Заўважу, што гэта далёк ня ўсе выпадкі загаджвання маста, большасць з іх я не дакумантаваў. Аднойчы мост быў загажаны тройчы за раз!
Таксама жадаю заўважыць, што какахі ляжаць на мосце да поўнага ссыхання, аднойчы давялося тры дні хадзць па мосце, і за гэтыя тры дні какахі так і не былі прыбраныя. Таксама аднойчы какахі былі заўважаны і каля Дабравешчанкае царквы
Асаблівую цікавасць выклікае механізм з'яўлення конскіх какахаў у самым цэнтры гораду. Па агентурных дадзеных стайні ў Віцебску месцяцца на левым беразе Дзьвіны, што ня вымушае перасоўванне коняў праз мост дзеля ўдзелу ў масавых акцыях(выкрэслена) культурных мерапрыемствах і забаўлянні дзетак. Але ж нейкі моц прымушае коняў перапраўляцца на правы бераг Дзьвіны, што, пэўна, іх зело пужае.
Вось такі вось нефармат :( Зразумела. прыбіраць конскія какахі ў мяне, як уласна і ў мясцовых камунальнікаў, небыло аніякага імпэту. І такая сітуяцыя назіраецца ўжо каля 2 год |
|
Вернуться к началу |
|
 |
tam_erm
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
Конкурс "Чисто дост

|
Добавлено: 12 Oct 2015, Mon, 20:38 Заголовок сообщения: Re: Чыста адметнасці: Віцебскі нефармат |
|
|
Лёха писал(а): | Віцебск. Кіраўскі мост |
Паколькі інфармацыя адпавядае мэце конкурса ("Конкурс проводится с целью привлечения внимания общественности к состоянию достопримечательностей и прилегающих к ним территорий"), залічана. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
|
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете вкладывать файлы Вы не можете скачивать файлы
|
|