Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
ВалероС

|
Добавлено: 22 Jun 2020, Mon, 12:30 Заголовок сообщения: |
|
|
ChehVlad писал(а): | Калі ў вас ёсць фотаздымкі афіцыйных помнікаў прыроды і ахоўных тэрыторый (спісы можаце знайсці на сайце Мінпрыроды і часткова на Беларускай Вікіпедыі), то можаце прама зараз ГРУЗІЦЬ ІХ СЮДЫ. |
ChehVlad, я первый шаг сделал, загрузил фото - Агаленне "Дубна".
Посмотрите, всё правильно сделал? Или что-то упустил? Т.к. фото не появились. Или они проходят "цензуру" перед выходом в "свет"?
Я смотрю народ туташний природу не любит - у вас всё пусто! Агитируйте, разъясняйте людям. Я, к примеру, только впервые об этом узнал. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
ChehVlad
|
Добавлено: 22 Jun 2020, Mon, 15:30 Заголовок сообщения: |
|
|
ВалероС писал(а): | ChehVlad писал(а): | Калі ў вас ёсць фотаздымкі афіцыйных помнікаў прыроды і ахоўных тэрыторый (спісы можаце знайсці на сайце Мінпрыроды і часткова на Беларускай Вікіпедыі), то можаце прама зараз ГРУЗІЦЬ ІХ СЮДЫ. |
ChehVlad, я первый шаг сделал, загрузил фото - Агаленне "Дубна".
Посмотрите, всё правильно сделал? Или что-то упустил? Т.к. фото не появились. Или они проходят "цензуру" перед выходом в "свет"?
Я смотрю народ туташний природу не любит - у вас всё пусто! Агитируйте, разъясняйте людям. Я, к примеру, только впервые об этом узнал. |
Так, усё слушна зрабілі, толькі катэгорыі па-руску даваць не трэба :)
Фота ў табліцу трэба дадаваць рукамі, пасля конкурсу абнаўлю яе.
Прыроду цяжка знайсці - на яе не паказваюць дарожныя ўказальнікі, яна схавана мінакоў і цяжкадаступная звычайна (ну і каардынатаў няма). |
|
Вернуться к началу |
|
 |
ChehVlad
|
Добавлено: 22 Jun 2020, Mon, 15:34 Заголовок сообщения: |
|
|
Валацуга, дзякуй! |
|
Вернуться к началу |
|
 |
ВалероС

|
Добавлено: 22 Jun 2020, Mon, 18:39 Заголовок сообщения: |
|
|
ChehVlad писал(а): | Так, усё слушна зрабілі, толькі катэгорыі па-руску даваць не трэба :) |
Выскакивает же по-русски.
Переводить: "помнік прыроды"?
ChehVlad писал(а): | Фота ў табліцу трэба дадаваць рукамі, пасля конкурсу абнаўлю яе.
|
А я не смогу это сделать?
Не трудно вам будет одному?
ChehVlad писал(а): | Прыроду цяжка знайсці - на яе не паказваюць дарожныя ўказальнікі, яна схавана мінакоў і цяжкадаступная звычайна (ну і каардынатаў няма).
|
В кусты зашёл - и уже оказался на природе, ищи. :) |
|
Вернуться к началу |
|
 |
ChehVlad
|
Добавлено: 22 Jun 2020, Mon, 21:26 Заголовок сообщения: |
|
|
ВалероС писал(а): | ChehVlad писал(а): | Так, усё слушна зрабілі, толькі катэгорыі па-руску даваць не трэба :) |
Выскакивает же по-русски.
Переводить: "помнік прыроды"?
ChehVlad писал(а): | Фота ў табліцу трэба дадаваць рукамі, пасля конкурсу абнаўлю яе.
|
А я не смогу это сделать?
Не трудно вам будет одному?
ChehVlad писал(а): | Прыроду цяжка знайсці - на яе не паказваюць дарожныя ўказальнікі, яна схавана мінакоў і цяжкадаступная звычайна (ну і каардынатаў няма).
|
В кусты зашёл - и уже оказался на природе, ищи. :) |
1) проста нічога
2) Можаце. Уверсе ёсць Правіць зыходнік, адкрыецца рэдактарскае акно, там трэба знайсці радок з патрэбным помнікам прыроды і дадаць да параметра |фота= поўную назва загружанага файла: |фота=Крыніца Ясянец.jpg. І захаваць змены. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Ozymandy
|
Добавлено: 23 Jun 2020, Tue, 23:23 Заголовок сообщения: |
|
|
Я дазваляю выкарыстанне ўсіх сваіх фотаздымкаў, апублікаваных на сайце Глобус Беларусі, на ўмовах ліцэнзіі CC-BY-SA-3.0 |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Валацуга
Почётный искатель новых объектов для «Глобуса Беларуси»
|
Добавлено: 22 Jul 2020, Wed, 20:34 Заголовок сообщения: |
|
|
ChehVlad писал(а): | Можа хто мае фотаздымкі вінакурні Любанскіх у Мінску (Маякоўскага, 79А) і гатовы імі падзяліцца?) |
 |
|
Вернуться к началу |
|
 |
ChehVlad
|
Добавлено: 24 Jul 2020, Fri, 14:59 Заголовок сообщения: |
|
|
Валацуга, дзякуй! Вы ўсю краіну зафоткалі!
А можа ў каго ёсць фота звярэй касцёла ў Слабодцы з каванымі завесамі? |
|
Вернуться к началу |
|
 |
В59
|
Добавлено: 24 Jul 2020, Fri, 23:12 Заголовок сообщения: |
|
|
Нажаль, толькі ў такім выглядзе.
 |
|
Вернуться к началу |
|
 |
GlobusBelarusi Site Admin
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
ChehVlad
|
Добавлено: 29 Jul 2020, Wed, 11:36 Заголовок сообщения: |
|
|
Клас! GlobusBelarusi, пазначце толькі ў тым паведамленні формулу Я дазваляю выкарыстанне фотаздымкаў на ўмовах ліцэнзіі CC-BY-SA-3.0, калі ласка. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
|
Добавлено: 30 Jul 2020, Thu, 3:47 Заголовок сообщения: |
|
|
ChehVlad писал(а): | пазначце толькі ў тым паведамленні формулу Я дазваляю выкарыстанне фотаздымкаў на ўмовах ліцэнзіі CC-BY-SA-3.0, калі ласка. |
Зрабіў. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
ВалероС

|
Добавлено: 07 Sep 2020, Mon, 14:49 Заголовок сообщения: |
|
|
ChehVlad писал(а): | Фота ў табліцу трэба дадаваць рукамі, пасля конкурсу абнаўлю яе. |
Забыли???
ChehVlad писал(а): | 2) Можаце. Уверсе ёсць Правіць зыходнік, адкрыецца рэдактарскае акно, там трэба знайсці радок з патрэбным помнікам прыроды і дадаць да параметра |фота= поўную назва загружанага файла: |фота=Крыніца Ясянец.jpg. І захаваць змены. |
А у меня не получается! |
|
Вернуться к началу |
|
 |
ChehVlad
|
Добавлено: 02 May 2021, Sun, 17:57 Заголовок сообщения: |
|
|
Можа хто фатаграфаваў Рымкі Пастаўскага раёна і капліцу-пахавальню Сволькеняў каля Клюшчаноў Астравецкага раёна і прыдарожную капліцу ў самой вёсцы? |
|
Вернуться к началу |
|
 |
|
Добавлено: 02 May 2021, Sun, 21:14 Заголовок сообщения: |
|
|
ChehVlad писал(а): | Можа хто фатаграфаваў Рымкі Пастаўскага раёна і капліцу-пахавальню Сволькеняў каля Клюшчаноў Астравецкага раёна і прыдарожную капліцу ў самой вёсцы? |
Я фатаграфаваў. Ёсць на Глобусе, бярыце, калi ласка.
Магу арыгiналы даслаць. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
|
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете вкладывать файлы Вы можете скачивать файлы
|
|