Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Кастусь

|
Добавлено: 09 Feb 2011, Wed, 20:13 Заголовок сообщения: |
|
|
Прывiтанне.
Вельмi цудоунае падарожжа. I фотаздымкi добрыя.
Бывау i я у тых мясьцiнах. Трошку апасля i свае фоткi дадам.
Дзякуй аутару.
Павга (respect) |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Stagger Lee
|
Добавлено: 14 Feb 2011, Mon, 12:27 Заголовок сообщения: |
|
|
[quote="Асьвяяк"]
Stagger Lee, можа прыедзеш у Асвею, пап'ем гарэлкі? Запрашаю. :D Прыемна, што нехта яшчэ цікавіцца нашымі мясцінамі.
quote]
Ня п'ю я, вось у чым справа. Хіба віна толькі ці піва якога. Калі частуеце - неадкладна еду. :D |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Halina

|
Добавлено: 28 Feb 2011, Mon, 14:50 Заголовок сообщения: |
|
|
Stagger Lee писал(а): | Незразумелая грэбля на Сар'янцы |
Гэтая "незразумелая" грэбля з'явілася дзякуючы намаганням хлопцаў з Сенькава, бо, улічваючы спякотнае лета-2010, жадаючых пакупацца ў "горнай" (як яе называюць) рацэ было шмат, а глыбіні практычна няма. Вось і вырашылі - падняць узровень. Так і атрымалася. Яшчэ убралі смецце, вострыя камяні...А ў бліжэйшых планах - зрабіць альтанку, столік... Увогуле, зрабіць месца адпачынку. Без машын :) |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Halina

|
Добавлено: 28 Feb 2011, Mon, 14:52 Заголовок сообщения: |
|
|
Андрей Я. писал(а): | Па праграмме Падарожжа Дылетанта было сказана, што ў рэчцы Сар'янка водзіцца фарэль. Вось калі я прыехаў у веску Сар'ю, вырашыў палавіць гэтую фарэль Very Happy
Але нажаль нічога не злавіў. |
вось і антырэклама нашым мясцінам... |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Stagger Lee
|
Добавлено: 28 Feb 2011, Mon, 18:04 Заголовок сообщения: |
|
|
Halina писал(а): | Stagger Lee писал(а): | Незразумелая грэбля на Сар'янцы |
Гэтая "незразумелая" грэбля з'явілася дзякуючы намаганням хлопцаў з Сенькава, бо, улічваючы спякотнае лета-2010, жадаючых пакупацца ў "горнай" (як яе называюць) рацэ было шмат, а глыбіні практычна няма. Вось і вырашылі - падняць узровень. Так і атрымалася. Яшчэ убралі смецце, вострыя камяні...А ў бліжэйшых планах - зрабіць альтанку, столік... Увогуле, зрабіць месца адпачынку. Без машын :) |
Хай бы гэтыя хлопцы з Сенькава купаліся вышэй цяперашняга, бетоннага маста. Там дастаткова глыбака і вада струменіць добра, на дне пясок. А тут на дне глей вязкі, плынь вельмі павольная, піяўкі, ды й навошта дзяліць раку грэбляй? :) |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Stagger Lee
|
Добавлено: 28 Feb 2011, Mon, 18:06 Заголовок сообщения: |
|
|
Дарэчы, наконт фарэлі. Яна ёсць, але трэба ўдакладніць, што яе звычайны памер ў Сар'янцы - прыкладна з чалавечы палец. :D Так што поспехаў вам, спадарства, на рыбалцы. :D :D :D |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Halina

|
Добавлено: 28 Feb 2011, Mon, 18:23 Заголовок сообщения: |
|
|
Stagger Lee писал(а): | Хай бы гэтыя хлопцы з Сенькава купаліся вышэй цяперашняга, бетоннага маста. Там дастаткова глыбака і вада струменіць добра, на дне пясок. А тут на дне глей вязкі, плынь вельмі павольная, піяўкі, ды й навошта дзяліць раку грэбляй? Smile |
Stagger Lee, калі Вы там купаліся апошні раз?
Вышэй бетоннага маста (я так разумею, Зашчырынскі мост) там пясок, але там дрэнны бераг для спуску у ваду, зарослы травой, ды й асфальтаваная дарога побач...
А на Мотужскім пераходзе - ямы, глею там няма (у маём дзяцінстве быў, а зараз усё вытаптана) і паўсюль пясок. Таксама пад'езд, можна прагуляцца па рацэ, пабачыць крутыя абрывы, палюбавацца кубышкамі малымі... Вось так
:)
Stagger Lee писал(а): |
Дарэчы, наконт фарэлі. Яна ёсць, але трэба ўдакладніць, што яе звычайны памер ў Сар'янцы - прыкладна з чалавечы палец. Very Happy Так што поспехаў вам, спадарства, на рыбалцы. |
Першы раз чую аб фарэлі... Вось пазнала)))
Дзякуй!
Будзем шукаць! |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Stagger Lee
|
Добавлено: 01 Mar 2011, Tue, 10:36 Заголовок сообщения: |
|
|
Halina писал(а): | Stagger Lee писал(а): | Хай бы гэтыя хлопцы з Сенькава купаліся вышэй цяперашняга, бетоннага маста. Там дастаткова глыбака і вада струменіць добра, на дне пясок. А тут на дне глей вязкі, плынь вельмі павольная, піяўкі, ды й навошта дзяліць раку грэбляй? Smile |
Stagger Lee, калі Вы там купаліся апошні раз?
Вышэй бетоннага маста (я так разумею, Зашчырынскі мост) там пясок, але там дрэнны бераг для спуску у ваду, зарослы травой, ды й асфальтаваная дарога побач...
А на Мотужскім пераходзе - ямы, глею там няма (у маём дзяцінстве быў, а зараз усё вытаптана) і паўсюль пясок. Таксама пад'езд, можна прагуляцца па рацэ, пабачыць крутыя абрывы, палюбавацца кубышкамі малымі... Вось так
:)
|
Ды купайцеся, хіба ж я супраць... :D :D :D |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Андрей Я.
|
Добавлено: 01 Mar 2011, Tue, 13:58 Заголовок сообщения: |
|
|
Halina писал(а): | Андрей Я. писал(а): | Па праграмме Падарожжа Дылетанта было сказана, што ў рэчцы Сар'янка водзіцца фарэль. Вось калі я прыехаў у веску Сар'ю, вырашыў палавіць гэтую фарэль Very Happy
Але нажаль нічога не злавіў. |
вось і антырэклама нашым мясцінам... |
Ниякай антырэкламы :D . Проста захацелася рыбкi, асаблiва такой  |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Halina

|
Добавлено: 02 Mar 2011, Wed, 11:08 Заголовок сообщения: |
|
|
Stagger Lee писал(а): | Ды купайцеся, хіба ж я супраць... |
Я хацела толькі удакладніць, што на Мотужскім пераходзе купацца лепш... І усё...
Каб калі хто паехаў туды, ведаў мясціны для купання... |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Halina

|
Добавлено: 02 Mar 2011, Wed, 11:09 Заголовок сообщения: |
|
|
Андрей Я. писал(а): | Ниякай антырэкламы Very Happy . Проста захацелася рыбкi, асаблiва такой Laughing |
Ну, тады добра!
Я проста сама не ведала, што там такая рыбка водзіцца :) |
|
Вернуться к началу |
|
 |
bykov

Зарегистрирован: 18.02.2009 Сообщения: 1558 Откуда: Беларусь, Верхнедвинск
|
Добавлено: 02 Mar 2011, Wed, 11:25 Заголовок сообщения: |
|
|
Halina, ЛС :D |
|
Вернуться к началу |
|
 |
bykov

Зарегистрирован: 18.02.2009 Сообщения: 1558 Откуда: Беларусь, Верхнедвинск
|
Добавлено: 02 Mar 2011, Wed, 11:28 Заголовок сообщения: |
|
|
Я тоже видел эту рыбёшку. Меньше уклейки, но переливается как компакт-диск на солнце. Думал, что это разновидность гольяна. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Андрей Я.
|
Добавлено: 02 Mar 2011, Wed, 12:04 Заголовок сообщения: |
|
|
Halina, а вы удочку купите и на рыбалку. А я буду ехать и заеду к вам, по дороге, на форельку  |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Halina

|
Добавлено: 02 Mar 2011, Wed, 12:48 Заголовок сообщения: |
|
|
Андрей Я. писал(а): | Halina, а вы удочку купите и на рыбалку. А я буду ехать и заеду к вам, по дороге, на форельку Laughing |
:D
Самае цікавае, што гэтыя прычындалы у мяне ёсць. Я рыбалоў-аматар, калі мяне можна так назваць. Люблю гэтую справу, але вынік чысціць - не надта!
Вы завітвайце да нас, акрамя фарэлі, якую нават, на мой сорам, ні разу не бачыла, а мо і бачыла, толькі не здагадвалася, што гэта менавіта яна, магу паказаць яшчэ і прыгожыя мясціны - доўгія каналы, як у Польшчы, толькі неразрэкламаваныя, там і шчупака зловім, альбо якую-небудзь іншую :D |
|
Вернуться к началу |
|
 |
|
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете вкладывать файлы Вы можете скачивать файлы
|
|